Konzolni regali

Nekateri materiali neprijetne velikosti se ne ujemajo lepo ali učinkovito v standardne sisteme paletnih regalov. Les in jeklo, na primer, sta pogosto predolga in ju je težko namestiti na palete in morda nima kvadratnih robov. Konzolni regalni sistem je najbolj zaželena in popolna izbira za vaše dolgo, preveliko blago ali zelo obsežne materiale. Pravzaprav je sestavljen iz navpičnih stebrov, konzolnih ročic, opor, lahko pa je tudi opremljen s policami za shranjevanje neparnih in neenakomernih predmetov ali kadar se blago razlikuje po velikosti.

Sistemi konzolnih nosilcev iz strukturnega jekla so večstopenjski regali za shranjevanje z visoko gostoto, zasnovani za obdelavo več sto različnih vrst in velikosti izdelkov, ne da bi jih ovirali stebri / pokonci. Standardni konzolni regali ponujajo učinkovito, organizirano shranjevanje daljših, čudno velikih materialov. Ti regali so močno izdelani s številnimi velikostmi rokov in različnimi vrstami, ki ustrezajo različnim potrebam po skladiščenju. ti nosilci imajo vijačne povezave roke s težko priključno ploščo roke, pa tudi varjene povezave med stebrom in dnom.

Naš težki konzolni regalni sistem je zasnovan za obdelavo več sto različnih vrst in velikosti izdelkov, ne da bi bilo treba ovirati stebre / pokončne motnje. Standardni konzolni regali ponujajo učinkovito, organizirano shranjevanje daljših, čudno velikih materialov. Ti regali so močno izdelani s številnimi velikostmi rokov in vrstami možnosti, ki ustrezajo različnim potrebam po skladiščenju. Ti regali so nastavljivi navpično v korakih po 3 ”, imajo vijačne povezave roke s težko priključno ploščo roke, pa tudi varjene povezave med stebrom in dnom.