Kovinske police

Kovinske police

Za vse vrste skladiščenja v razsutem stanju so industrijske police vaša idealna rešitev. Rack Express vsebuje regale iz stisnjenega jekla in regale brez zapaha, skupaj s široko paleto različnih tipov in konfiguracij industrijskih regalov.

Regali v obliki kovinskih sponk namesto matic in vijakov uporabljajo stiskalne sponke, ki omogočajo enostavno namestitev in prilagodljivost pri urejanju mest polic. Zasnova stiskalne sponke zagotavlja osnovno, večnamensko shrambo, ki se je izkazala za idealno za kosovne ali pakirane predmete. Regale lahko dobavljamo bodisi po posameznih sestavnih delih bodisi po zaganjalnikih / seštevalnih enotah. Po potrebi lahko po vaših željah izdelamo tudi rešitev za kovinske regale. Če potrebujete pomoč pri ugotavljanju, katera konfiguracija je za vas najboljša, se za brezplačno posvetovanje obrnite na enega od naših strokovnjakov.

Vrste industrijskih regalov

Odprta enota Zasnova police z odprtimi enotami zagotavlja enostavno shranjevanje in nalaganje. Ta možnost shranjevanja je idealna za kosovne, zapakirane ali pakirane predmete. Za večjo stabilnost so na voljo omare za zibanje.

Police z zaprtimi enotami so idealne, kadar je zadrževanje in neprekinjeno shranjevanje ključnega pomena. Čist videz je idealen za pisarniško uporabo in ga lahko prilagodite obstoječemu dekorju.

Enota za smeti Za vrhunsko organizacijo in ločevanje je optimalna polica s koši. Pregrade so nastavljive in na voljo je najrazličnejša konfiguracija.

Večnivojski sistemi na več ravneh širijo zmogljivost in hkrati zmanjšujejo režijske stroške. Te enote so zasnovane tako, da presegajo zahteve OSHA.

Možnosti kovinskih regalov