Paletni regali

Ena od pogostih lastnosti vsakega skladišča je uporaba paletnega regalnega sistema. Učinkovite so, ker vam ni treba ročno izvajati nakladanja ali razkladanja. Dvignite paleto s tovornjaka in jo takoj postavite na stojalo, kamor spada.

Regal za palete lahko odložite z vozički ali viličarji. Idealna paletizacija ima dve različni metodi: eno je z neposrednim dostopom do vsake palete ali s stiskanjem. V industriji in komercialnih dejavnostih je regalni sistem za palete odličen sistem za skladiščenje materiala za shranjevanje in organiziranje palet izdelkov v skladišču. Čeprav obstaja veliko vrst paletnih regalov, vse vrste omogočajo shranjevanje palete materialov v vodoravnih vrstah z več nivoji. Viličarji običajno zahtevajo, da natovorjene palete postavijo na stojala za shranjevanje. Od druge industrijske revolucije so paletni regali postali vseprisotni element večine sodobnih skladišč, proizvodnih obratov, trgovskih centrov in drugih skladiščnih in distribucijskih prostorov.

Vse vrste palet povečajo gostoto skladiščenja skladiščenega blaga. Stroški, povezani z regali, se povečujejo s povečanjem gostote skladiščenja. Paletni regali so najbolj priljubljena in najbolj vsestranska shramba za velike posamezne predmete ali palete / pakirane tovore.

Skladišča in distribucijski centri za skladiščenje na paletah uporabljajo paletni regal bolj kot katera koli druga vrsta opreme. Regalni sistemi za palete so izdelani od tal. Ta zasnova zasnove paletnega regala upošteva velikost in težo izdelka, potresno območje, zahtevano velikost prehoda viličarja, gradnjo središč stebrov in prihodnje razloge za razširitev.

Vrste industrijskih stojal, ki jih ponujamo

Nakovalo d.o.o. ima veliko izbiro paletnih regalov in dodatkov, vključno s selektivnim paletnim regalom, paletnim regalom Drive-in / Drive-Thru, potisnim regalom za palete, regalom za pretočne palete, regalom za škatle, rabljenimi komercialnimi regali , konzolnimi regali in pribor za paletni regal . Vse, kar potrebujete za shranjevanje, najdete na enem priročnem zaupanja vrednem mestu. Naše izkušnje nas uvrščajo med najboljše dobavitelje paletnih regalnih sistemov in dodatkov za skladiščenje tako za velika kot za mala podjetja.

– Pred nakupom paletnih regalov si oglejte naš Navodila za nakup in oblikovanje paletnih nosilcev

Univerzalni okvirji

Pokončni okvir v obliki kapljice ima dva stolpca z ustreznimi vodoravnimi in diagonalnimi naramnicami in ploščami za noge. Stojala za palete so na voljo v različnih dimenzijah, če morate žarek razmakniti bolj narazen, bo zmogljivost manjša.

Prečke

Nosilci so vodoravno priključeni, da se ustvari sistem za shranjevanje palet. Kapljice se na obeh koncih povežejo v pokončni okvir solze, da ustvarijo polico, na kateri lahko počivajo palete. Dva nosilca predstavljata en nivo police. “Teardrop” se nanaša na luknjo v obliki solze v pokončnem stebru. Ta zasnova omogoča varnejšo in močnejšo povezavo žarek-okvir. Nosilci so na voljo v različnih širinah obraza in različnih dolžinah, da ustvarijo različne kapacitete po želji kupca.

Izbirni regalni sistem za palete

Selektivni sistem paletnih regalov je najprimernejši sistem za skladiščenje skladišč, ki imajo širok nabor hitrih SKU-jev. Ta regalni sistem je prilagodljiv in prilagodljiv ter ga je mogoče konfigurirati glede na zahteve skladiščenja. V tej stroškovno učinkoviti rešitvi za stojala za odlaganje dobite neposreden dostop do vseh palet prek zlagalnikov, viličarjev, viličarjev in opreme VNA. To ne samo poenostavi upravljanje zalog in izpolnjevanje naročil, temveč tudi izboljša splošno produktivnost in učinkovitost skladišča.

Prednosti namestitve selektivnega paletnega regala:

Hiter dostop do številnih SKU-jev.
Upravljanje zalog First-In, First-Out (FIFO).
Najbolj ekonomična vrsta regal (na kvadratni meter).
Omogoča dostop do več izdelkov v istem hodniku.
Brez posebnih zahtev za tovornjak.
Nižji stroški za viličarje ali palete.
Raven tal ni tako kritična, kot je spredaj obremenjena.

Carton Flow Rack

Carton Flow Rack je rešitev za gravitacijski tok, ki se uporablja za učinkovit, natančen primer in vsako izbiro. Pretok kartona, znan tudi kot stojalo „case flow“ ali „tote flow“, deluje na podoben način kot regali za pretok palet – kartonski tok, ki se opira na trpežne valje ali gosenice na kolesih, uporablja ločeno obremenitev in izbirne prehode, da zagotovi produktivno izpolnjevanje naročil.
Kartonsko stojalo je enostavno integrirano z drugimi sistemi za ravnanje z materialom in lahko potroji število mest za izbiro ohišja v primerjavi s tradicionalnim regalom za palete.

Prednosti regalov za škatle

Prihranite prostor – do 50% v primerjavi s statičnimi regali in regali.
Povečajte lokacije za izbir
Cenite takojšnje prihranke delovne sile – do 50%.
Dramatično povečajte produktivnost.
Odpravite upogibanje in seganje v stojalo za palete.

Stojalo za palete Drive-In / Drive-Thru

Vhodni in prehodni regal sta zasnovana za upravljanje zalog “zadnji vhod, prvi izhod” (LIFO – pogon) ali prvi vhod, prvi izhod (FIFO – vhod skozi pogon). Vgradni in pogonski regali se uporabljajo z viličarji in dvižnimi paletnimi dvigali. Oba sistema omogočata dvigalom vstop z obeh strani za dostop do palet. Tovor podpirajo tirnice, ki so pritrjene na pokončna ogrodja. Dvižna vozila se lahko vozijo skozi pokončne stene za dostop do palet.

Vstavljivi regal ponuja tesno shranjevanje zabojev, dovolj prostora za hodnike in omogoča, da viličar vstopi v prehod z ene strani. Pogosto so škatle zložene ob steno, na enem koncu pa je zajet inventar. Vgradni regali uporabljajo metodo LIFO za nabiranje inventarja – zadnji vhod, prvi izhod. Podobno regali s pogonom zagotavljajo dobro zmogljivost shranjevanja, vendar omogočajo dostop z obeh koncev. Uporablja metodo pridobivanja FIFO – prvi vhod, prvi izhod. Stojala za pogon skozi vozičke so idealna za zastarele ali časovno občutljive izdelke. Vgradni in pogonski regali učinkovito izkoriščajo prostor za shranjevanje.

Podobno regali s pogonom zagotavljajo dobro zmogljivost shranjevanja, vendar omogočajo dostop z obeh koncev. Uporablja metodo pridobivanja FIFO – prvi vhod, prvi izhod. Stojala za pogon skozi vozičke so idealna za zastarele ali časovno občutljive izdelke. Vgradni in pogonski regali učinkovito izkoriščajo prostor za shranjevanje.

Paletne vtičnice so najkoristnejša ročna vtičnica za vaše skladišče za vstavljanje / izgon stojala

Prednosti nosilcev Drive-In / Drive-Thru:

Če potrebujete manj prehodov in zagotovite boljši izkoristek kocke kot selektivni regali, vam regali drive-in / drive-thru zagotavljajo večjo gostoto prostora kot selektivni regali. Prednosti pogonskih / pogonskih paletnih regalnih sistemov vključujejo:

Prostor za dvigala, ki vam omogočajo vstop v regalni sistem.

Push-Back sistem paletnih regalov

Regal s pritiskom nazaj vam pomaga, da kar najbolje izkoristite svoje skladišče, ne da bi morali upočasniti vrtenje izdelka ali podaljšati čas ravnanja. Z vgrajenim sistemom regal za palete lahko skladišča shranijo več palet, hkrati pa ohranijo boljšo selektivnost (dostop do SKU-jev) kot drugi sistemi z visoko gostoto, kot je vstavni regal. Odmični regal ponuja najboljšo rešitev za shranjevanje na svetu.

Potisni sistem regal za shranjevanje lahko ponudi do 90% več prostora za shranjevanje kot tradicionalni selektivni regal za palete. To je eden od razlogov, zakaj ta dinamični sistem za skladiščenje palet narašča in postaja priljubljen način shranjevanja v mnogih sektorjih.

Iščete proračunske številke ali več informacij? Pokličite enega od naših strokovnjakov za načrtovanje sistemov ali nam pošljite zahtevo za ponudbo, mi pa bomo skupaj z vami zagotovili postavitve in proračune za vaše skladišče.

Prednosti potisnih regalnih sistemov:

Ponuja boljšo uporabo razpoložljivega prostora za shranjevanje kot večina sistemov.
Zmanjša učinek satja.
Omogoča shranjevanje več SKU-jev.
Prihranki pri delu – voznikom viličarjev ni treba odstranjevati ovir s palet.
Omogoča več prostora za shranjevanje z zasnovo z enim hodnikom.
Omogoča hitro in enostavno nakladanje / razkladanje palet.
Vsak pas je LIFO, vendar ga je mogoče enostavno konfigurirati s pravilno zasnovo.
Velika, prevlečena kolesa omogočajo, da se vozički za palete gladko kotalijo.
Zatesnjeni ležaji z zelo malo vzdrževanja.
Prilagojena vozička za palete, običajno barvno označena zaradi varnosti in enostavnosti uporabe.
Nizkoprofilni kup vozičkov poveča razpoložljivo višino prostora za shranjevanje.
Viličarjem ni treba nikoli stopiti v regal, kar spodbuja varnost in prihrani čas.

Stojalo za pretočne palete

Stojalo za pretočne palete, znano tudi kot “gravitacijski tok”, je sistem za dinamično shranjevanje FIFO (prvi vhod, prvi izhod). S pretokom palet lahko dosežete skladiščenje z visoko gostoto, hkrati pa ohranite vrstni red za iskanje FIFO. Regali s pretokom palet maksimirajo dejanski prostor za shranjevanje z zmanjšanjem prehoda. Sistemi pretoka palet so lahko zasnovani tako, da sprejmejo do 20 palet globoko na enem pasu in omogočajo hiter in učinkovit promet zalog.

Prilagoditev je ključ do učinkovitih sistemov regalov za pretok palet, proizvajalci pa ponujajo različne vrste valjev, ki so zasnovani za različne namene. Nekateri proizvajalci lahko celo prilagodijo svoje regale za pretok palet z zmogljivostmi regulatorja hitrosti, ki so edinstveno zasnovane za razpon teže izdelkov uporabnikov.

Imamo desetletja izkušenj z načrtovanjem sistemov pretoka palet. Tu smo, da vam pomagamo ustvariti sistem, ki presega vaša pričakovanja in izboljša vašo učinkovitost shranjevanja. Ste pripravljeni iti naprej s svojim projektom pretoka palet? Stopite v stik danes, če želite izvedeti več ali dobiti ponudbo.

Prednosti regala za pretočne palete:

Prostor za shranjevanje z veliko gostoto.
Prilagojeni, prilagojeni dizajn in postavitev.
Dinamično “tekoče” skladiščenje.
Hiter – takojšen dostop do vseh izdelkov.
Vsestranski – primeren za shranjevanje v hladilniku ali zamrzovalniku.
Praktično in učinkovito.
Uporabniku prijazno.
Preizkušeno za vašo edinstveno aplikacijo.
Prihranek časa – samo en vhodni in en izhodni hodnik.
Minimalno vzdrževanje in zanesljivost.
Reference iz vseh vrst industrij.

Konzolni stojalo

Konzolni regali (imenovani tudi regali za lese ali regali za cevi) so regali za težka skladišča, ki so posebej zasnovani za shranjevanje dolgih in kosovnih predmetov ali materialov, kot so les, vezane plošče, PVC, jeklene cevi in ​​kovinske ali palice in druge . Zaradi tega je konzolni regal za shranjevanje prednostna rešitev za shranjevanje težkih predmetov, kot so pohištvo, čolni, jeklene palice, PVC cev, železna cev in široka paleta dolgih, kosovnih in / ali težkih predmetov.

Konzolni sistem za shranjevanje je sestavljen iz pokončnega stebra in podstavka, nagnjenih ali ravnih krakov z navpičnimi in vodoravnimi naramnicami. Lahko shrani lahke in srednje obremenitve za težke in izjemno težke predmete in je lahko konfiguriran za enostransko ali dvostransko shranjevanje. Ker je posebej zasnovan za shranjevanje dolgih bremen, kot so nosilci, profili, cevi in ​​les. Ta stojalo omogoča obdelavo tovorov z uporabo dvižnih sistemov, kot so dvigala, premična dvigala, dvigala itd. Ti sistemi so izbrani glede na tovor, ki ga je treba shraniti (predvsem teža in mere) ali višino samega stojala.

Prednosti konzolnega regalnega sistema:

Enostaven za montažo. Deli so zasnovani tako, da omogočajo hitro in enostavno sestavljanje polic.
Struktura velike preprostosti in trdnosti.
Vsi vključeni elementi se enostavno prilegajo in omogočajo odlično mobilnost.
Lahko enostavno podpira dolge predmete. Najpogostejši razlog za nakup konzolnih nosilcev za shranjevanje je možnost preprostega shranjevanja široke palete dolgih ali kosovnih materialov
Lahko enostavno podpira izdelke z visoko težo.
Preprosto zložljiv, visoko navpičen potencial.
Preprosto dostopen.
Enostavna namestitev in rekonfiguracija.

Niste prepričani, kaj potrebujete? Pokličite nas ali izpolnite stran za stik in eden od naših sodelavcev vam bo z veseljem pomagal pri izbiri!