Pribor za paletne nosilce

Dodatki dodajo različne plasti podpore in funkcionalnosti vašemu sistemu skladiščnih regalov. Dodatki, kot so distančniki za vrstico, nosilci palet in ščitniki paletnih regalov, kot so ščitniki na koncu prehoda in varovalna ograja, lahko pomagajo dodati funkcionalnost vašega prostora in organizacije ter dokončati stojalo za palete.

Distančniki za vrstice so odličen dodatek vašemu paletnemu regalu za nadaljnjo organizacijo in ohranjanje enakomernih razporeditev izdelkov. Natančneje, distančnike je mogoče uporabiti iz več razlogov. Lahko držijo vrstice v vrsti, tako da bodo vse vrstice stojal v vašem skladišču ali skladišču ostale v vrsti in videti naravnost; to omogoča tudi enostavno vidnost in dostop do vaših izdelkov. Poleg tega lahko zagotovijo stabilnost vašega sistema paletnih regalov – dve hrbtni vrsti sta bolj tog sistem z distančniki. Distančniki so lahko koristni tudi za visoke pokončne stebre z majhno globino – če jih povežete z medsebojnim distančnikom, se povečajo njihove mere za bolj stabilen sistem.

Nosilci za palete so kot nalašč za dodatno varnost in podporo pod vašimi paletami. Zagotavljajo potrebno dodatno podnožje platforme s kaskadnim prečkanjem čelade. To so popolna možnost za polnjenje palet in so tudi odličen nadomestek za žično kritino.

Ščitniki za palete so odličen način za zaščito vaših naložb. Zaščitite sistem paletnih regalov pred poškodbami viličarja in drugimi nesrečami. So zelo vidni in trpežni ter enostavni za namestitev. Poleg zaščite paletni ščitniki ali ščitniki stebrov ohranjajo stanje in strukturno trdnost vašega regala. Iz trajnega jekla ščitniki za palete pomagajo prenesti udarce.

Podpora za palete

Vrstni distančniki

Obrnite na nas in ugotovite, kateri dodatki za paletne police so pravi za vas. Vašemu sistemu paletnih skladišč in skladišču lahko dodajo moč, stabilnost in varnost. Pokličite nas.