Skladiščne storitve

Pri nakovalu ne delujemo samo kot oskrbovalna hiša za naše stranke, temveč smo tudi vaš partner pri iskanju učinkovite organizacije in shranjevanju rešitev za vaše skladišče. Na voljo imamo široko paleto zmogljivosti in rešitev, ki vam pomagajo ustvariti optimiziran prostor, tako da lahko čim bolj povečate čas in nepremičnine.

V nakovalu imate na voljo široko paleto vrhunskih blagovnih znamk in izdelkov po primerljivih cenah. Poleg tega, da ponujamo veliko izbiro kakovostnih izdelkov, sodelujemo z vami, da vam zagotovimo mir; izdelki imajo podrobne funkcije in prednosti, zato cenimo zagotavljanje izdelkov, ki pomagajo zavarovati, organizirati in optimizirati vaše delovno območje. Naši podrobni opisi vam omogočajo natančen in oseben pogled na naše izdelke.

Naše storitve vključujejo:

Naše storitve podpirajo izjemni izdelki, ki vključujejo paletne regale, žične krove, industrijske regale in skladiščno opremo.

Naš cilj je, da vam pomagamo voditi podjetje z zmanjšanjem stroškov z učinkovitimi distribucijskimi sistemi. Ta povečana osredotočenost pomeni, da je treba skrbno in temeljito razmisliti o vseh vidikih načrtovanja vašega objekta; lokacija, velikost, jasna višina, pretok izdelkov, zmanjšanje tveganja in še več se upošteva, da lahko vaše podjetje doseže in ohrani vaše distribucijske cilje.

Danes se obrnite na nas in vam bomo pomagali najti integriran sistem skladišč, ki bo ustrezal vašemu poslu. Naredite nam vse na enem mestu za potrebe organizacije skladišča – lahko kupite vse, kar potrebujete za opremo in izboljšate novo ali obstoječe skladišče.